Klantgerichtheid zit in mijn DNA

SOME Support is opgericht met een missie. Het is mijn doel bedrijven flexibele ondersteuning te bieden op het gebied van sales (binnen- en buitendienst). Ontzorgen bij het plannen en uitvoeren van beurzen, congressen en events. Creatief meedenken over marketinguitingen of verfijnen van de huisstijl. Het organiseren van events. Mijn kernwoorden zijn; integreren, analyseren, communiceren en profiteren.

Waar staat SOME Support voor?

Letterlijke vertaling “Beetje ondersteuning/ hulp”. Een medewerker is langdurig afwezig. Of wil uw bedrijf een extra sales boost geven in verband met een actie. Is uw bedrijf te klein om zelf een standbemanning samen te stellen. Is het dan niet prachtig dat u een paar handen extra kan inschakelen? Wat kan SOME Support voor u betekenen?

Door te integreren bij uw bedrijf kunnen we samen de doelstelling voor de beurzen, het congressen of events vaststellen. Gedurende de samenwerking vindt er een bedrijfsanalyse plaats. Welke mensen zijn geschikte om uw visitekaartje zijn? Wie mogen en kunnen uw bedrijf het beste vertegenwoordigen? Welke boodschap wilt u communiceren en op welke manier?
De communicatie en vertaling van de resultaten van beurzen, congressen of events kunnen worden omgezet in een sales- of marketingplan. Zo profiteert u maximaal van uw beursdeelname en mijn inspanningen.

Graag geef ik u een toelichting. Wellicht kan ik wat voor u betekenen. Mijn flexibiliteit moet uw winst worden!