Eventmanagement & Exhibitions ondersteuning


Ondersteuning; Plannen, budgetten, creëren en uitvoeren 

De juiste afstemming maken op het gebied budgetten, plannen, creëren en uitvoeren van uw events, dat is mijn kracht. Bij het organiseren van een beurzen, congressen of een ander zakelijk events wilt u verzekerd zijn van succes. U krijgt tenslotte maar één kans om indruk te maken op uw gasten. Het is daarom van groot belang dat de events lopen zoals gepland.
Wanneer het gaat om een jubilea, denk ik op creatieve wijze met u mee en ontzorg ik u daar waar nodig is. Gaat het om deelname of organiseren van een beurzen of congressen? Ik zorg dat alles geregeld wordt en zullen de juiste samenwerkingen zoeken om het voor u een succes te laten zijn.
Oftewel, de juiste afstemming op uw doelgroep is van cruciaal belang wanneer het gaat om het slagen van  events.

Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak.

Het is ook mogelijk alleen een onderdeel van de organisatie aan mij uit te besteden, bijvoorbeeld het uitnodigingstraject, het vinden van een geschikte locatie, organiseren van beurs deelname als ook de invulling voor een beurs of congres van de stand bemanning of de aftersales. Ik geloof sterk in een persoonlijke aanpak bij events. Ik houd rekening met uw doelen, wensen, verwachtingen en budget.

Tijdens een kennismaking gesprek kan ik de juiste afstemming maken. Meer weten?