Over mij…


Willeke Assink│Geboren in Twente│Getrouwd en moeder van 2│Business ambassador Move Your Mountain│Zelfstandig Ondernemerschap

In 15 jaar tijd heb ik veel kennis en ervaring opgebouwd, zowel op commercieel als organisatorisch vlak. Mijn werkwijze kenmerkt zich het best door enthousiasme en punctualiteit: alles wordt van A tot Z verzorgd. Verder vind ik het een uitdaging om anderen te motiveren om het beste uit zichzelf te halen om zo samen goed te presteren. Als gediplomeerd European Hostess heb ik de nodige jaren ervaring op gedaan, in zowel binnen als buitenland en ben ik de toegevoegde waarde voor uw beursteam. Wilt u meer over mij weten, klik dan hier.

Zelfstandig ondernemerschap

Na jaren in dienstverband te hebben gewerkt, heb ik begin 2017 de stap gezet naar het zelfstandig ondernemerschap. Overtuigd van mijn initiatief; bedrijven flexibele ondersteuning te bieden op sales, organisatie, marketing en events.
Met een schat aan kennis en kennissen, ga ik het avontuur aan. In mijn eigen regio Twente maar ook in de rest van Nederland. Zelfs buiten onze landsgrenzen. Ik ben dan ook niet opzoek naar een baan maar naar een aanvulling naar mijn identiteit, waarin ik mijn multi-inzetbaarheid tot uiting kan brengen. Het hectische middelpunt, denkend buiten de kaders. Commercieel, marketing en organiseren; uitdagingen die ik vol enthousiasme aanpak. Of het nou gaat om flexibele aanvulling of een langdurige samenwerking, ik wil graag het gezicht zijn voor uw organisatie. Ook niet onbelangrijk: ik ben zowel een teamplayer als solist en heb nooit een ochtendhumeur!

MoveYourMountain

Naast deze zakelijke kant ben ik ook christen wat zich vertaalt in het actief inzetten voor de medemens. Dit doe ik als business ambassador voor MoveYourMountain, onder andere bij het Tienermoederproject in Congo.

Wilt u meer weten, neem dan contact op.